Over ons

Installateur MDM Service met meer dan 30 jaar ervaring

De oorsprong van totaalinstallateur MDM Service gaat meer dan 30 jaar terug. In 1982 begonnen Meyer, Dijkstra en Mensonides  hun eigen installatiebedrijf. Ze kwamen allemaal bij gerenommeerde installatiebedrijven vandaan en besloten om hun kennis te bundelen. De beginletter van hun achternamen vormen samen de naam van dit installatiebedrijf met persoonlijke benadering. Meyer, Dijkstra en Mensonides vonden het belangrijk om zich te onderscheiden in de markt door 'Echte Service' te bieden.


In 1992 werd Alfred Meyer bij de zaak betrokken en in het jaar 2000 werd hij mede-eigenaar van MDM Service. Zijn vrouw volgde in 2013, toen de oprichters van MDM Service het installatiebedrijf volledig aan het echtpaar overdroegen. De benadering 'Echte Service' zit nog steeds in het bloed van de huidige eigenaren Sheilla en Alfred Meyer en zetten hiermee een traditie voort. Wij doen niet aan reclame anders dan dat onze service onze reclame is. Een goed product afleveren is de beste reclame.

Duurzaamheid
MDM Service was al vroeg betrokken bij het duurzaamheid. Cor Dijkstra was één van de eerste die een warmtepomp in zijn eigen huis installeerde. In 2013 kreeg Cor een groen lintje voor meest Groene Denker van 2013. MDM Service heeft een groot scala aan duurzame producten in het assortiment.

Particuliere markt en werkgebied
MDM Service richt zich met de totaalinstallaties voornamelijk op de particuliere markt en vergeet daarbij de zakelijke markt niet. Wij werken naast particulieren voor aannemers, winkel- en kantooreigenaren. Ons werkgebied is heel Sudwest Fryslân, maar ook buiten dit gebied bieden wij onze diensten aan.

Keurmerken

  • Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken.
  • UNETO-VNI
  • Abel&co
  • Sterkin
  • SEI
  • VCA gecertificeerd


Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 0515 - 431 959.