Verwarming en airco

Een cv-ketel op maat met Echte Service

Als installateur zijn wij gespecialiseerd om de juiste temperatuur in huis te brengen. Met onze diensten zorgen wij dus voor comfort in uw huis. Onze 'Echte Service' zorgt er ook nog eens voor dat u er zorgeloos en tijdloos van kunt genieten. Naast een gedegen advies voor een cv-installatie op maat, die wij vrijblijvend geven, is er de mogelijkheid om een cv-ketel te huren.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.


Radiatoren
U kunt bij ons een keuze maken uit ons grote assortiment radiatoren. Wanneer u deze eerst wilt zien, dan kunt u in de showroom van onze groothandel terecht om de juiste keus te maken.

Heater/luchtverwarming
Een ander manier om comfort in huis te brengen is door middel van een heater ofwel luchtverwarming. Het voordeel van een heater is dat het huis vrijwel direct warm is, zodra u de verwarming aan zet. Daarnaast is luchtverwarming energiezuinig. Mensen die een heater gewend zijn, willen vaak niet anders meer. Wij werken hoofdzakelijk met luchtverwarming van het hoogwaardige merk Brink.

Airco
In de zomer, wanneer het buiten warm wordt, dan kunnen wij uw huis ook koelen met een airco. Er zijn naast conventionele airco's ook duurzame manieren om het huis in de zomer te koelen.

Duurzaam verwarmen en koelen
Het is mogelijk om uw huis op duurzame wijze te verwarmen of koelen. Hier vindt u meer informatie over duurzame oplossingen op het gebied van comfort in huis.

Wilt u meer weten over cv-ketels, luchtverwarming of airco, neem dan contact met ons op, of bel: 0515 - 431 959.