Service & Onderhoud

Voor uw cv-ketel in huis

Een goed werkende cv-installatie en cv-ketel hebben onderhoud nodig om optimaal te kunnen functioneren. Goed onderhoud beperkt de kans op storingen en verlengt de levensduur van de cv-ketel. Wij hebben verschillende onderhouds-
pakketten in ons assortiment, tegen concurrerende prijzen. Als u geen abonnement wilt, dan kunt u ons ook bellen en komen we langs om uw ketel een onderhoudsbeurt te geven.

Onderhoud aan andere apparaten
Naast cv-ketels onderhouden wij uw geiser, gaskachel, gasboiler, zonneboiler, WTW-unit en ventilatiebox. Wij zijn hiervoor gecertificeerd. Wij kunnen het onderhoud van deze apparaten meenemen wanneer we komen om de cv-ketel te onderhouden. Uiteraard kunt u ook apart een afspraak maken en dan komen we langs om onderhoud te plegen.

MDM standaard onderhoudsabonnement
Met dit abonnement komen wij periodiek bij u langs om uw cv-ketel te onderhouden en te controleren. U betaalt geen voorrijkosten.

MDM standaard plus onderhoudsabonnement
Met dit abonnement komen wij periodiek bij u langs om uw cv-ketel te onderhouden en te controleren. Daarnaast verhelpen wij storingen als die zich voordoen. In dit pakket is het arbeidsloon voor de storingen inbegrepen.
U betaalt dit dus niet. De onderdelen die nodig zijn om de storing te verhelpen wel. U betaalt geen voorrijkosten.

MDM topservice onderhoudsabonnement
Met het MDM topservice abonnement komen wij periodiek bij u langs om uw cv-ketel te onderhouden en te controleren. Daarnaast verhelpen wij storingen als die zich voordoen. In dit pakket is het arbeidsloon voor de storingen inbegrepen en ook de materialen die nodig zijn om de storing te verheelpen. Het maximale bedrag aan onderdelen in dit pakket (per storing) is 275 euro.
Het MDM Topservice abonnement kan worden afgesloten voor ketels die wij zelf hebben geplaatst, of die voor het tweede jaar (na plaatsing) bij ons zijn aangemeld. U betaalt ook hier geen voorrijkosten.

Storingen
Heeft u een storing in uw cv-installatie of warmwaterinstallatie, bekijk dan eerst onze instructies of de storing zelf te verhelpen is. Als u de punten heeft gecontroleerd en de storing is niet verholpen, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op nummer: 0515 - 431 959

Bijvullen
In het instructiefilmpje kunt u zien hoe u uw cv-ketel zelf kunt bijvullen.

Ontluchten
In het instructiefilmpje kunt u zien hoe u uw cv-ketel en verwarming kunt ontluchten.


Wilt u meer weten over service, onderhoud en abonnementen, vraag een vrijblijvende offerte aan of neem dan contact met ons op, of bel: 0515 - 431 959.