Loodgieterswerk & sanitair

Loodgieterswerk, gas-, waterleiding en riool

Wanneer u een nieuw apparaat of nieuw sanitair in uw huis laat plaatsen,
dan is het verstandig om te onderzoeken of de huidige aansluitingen voldoen.
Wij kunnen dit voor u verzorgen en passen als het nodig is het gas- en waterleidingnetwerk aan. Voor de warmwaterinstallatie kunt u ook bij ons terecht. Vanzelfsprekend zorgen we er voor dat de apparaten, indien nodig, worden aangesloten op het riool.

Gasleidingen keuren
Wij keuren gasleidingen. Bij de keuring controleren we of de gasleiding nog goed is en of deze niet lekt. We verhelpen direct mankementen, zodat u weer veilig gebruik kunt maken van uw gasnetwerk.

Waterleiding en legionella
Wij leveren waterinstallaties die voorkomen dat de legionella bacterie kans maakt om te groeien. Dit doen wij volgens de laatste richtlijnen van het ministerie van VROM. Daarnaast leveren we waterontharders die Kiwa gecertificeerd zijn.

Sanitair voor toilet en badkamer
Heeft u nieuw sanitair voor uw badkamer of toilet nodig, ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt bij onze groothandel een keuze maken en het sanitair in hun showroom bekijken. U kunt daar inspiratie opdoen. Vervolgens installeren wij het sanitair voor u, zodat u lang van uw keuze kunt genieten. Wij werken slechts met merken die hoge kwaliteitsnormen hanteren zoals: Grohe, Venlo, Hüppe en Sphinx.

Dakbedekking en zink- en koperwerk
Wanneer u uw huis wilt uitbreiden en uw aanbouw, carport of dakkapel van dakbedekking wilt laten voorzien, dan is er de keuze tussen EPDM en bitumen. EPDM heeft als voordeel dat het lang mee gaat, ongeveer 50 jaar en weer te recyclen is. Voor duurzame klanten is dit de juiste keus. Daarnaast verzorgen we het zink- en koperwerk voor uw aanbouw, carport of dakkapel.

Wilt u meer weten over loodgieterswerk, sanitair of dakbedekking en de mogelijkheden in uw woning, neem dan contact met ons op, of bel: 0515 - 431 959.